Home wie zijn wij? Materiaal doel 2022 voorbeelden contact evementen

Wie zijn wij?

 

Mijn naam is Paula Silva. Al heel wat jaren ben ik bezig met het inzamelen van geld voor het goede doel, onder meer door mee te doen aan de Roparun. Door lichamelijke problemen ging dat helaas niet meer en ben ik 4 jaar geleden begonnen met sleutelhangers te haken om op die manier geld op te halen voor het goede doel. Op een gegeven moment kwamen er zoveel bestellingen dat ik dames heb gevraagd mij te helpen en zo is Creatiefvoorhetgoededoel ontstaan.

 

Ik ben Thea Moree en ik haak en brei al vanaf mijn jeugd. Tijdens mijn drukke loopbaan heeft het even stil gelegen, maar nu er weer zoveel leuke wol en aparte patronen beschikbaar zijn ben ik weer verslaafd geraakt. Ik haak het liefst sjawls, kussens of dekentjes. Ook verkoop ik olieverfschilderijtjes en keramiek voor het goede doel. Voor Creatiefvoorhetgoededoel doe ik de PR zoals het regelen van een markt of andere locaties waar we onze spullen kunnen verkopen.


Mijn naam is Jolanda Jagt en sinds 11 jaar ben ik volledig arbeidsongeschikt. Door mijn dochter heb ik het haken weer opgepakt . Toen ik hoorde van een oud klasgenoot dat men nog een haakster zocht voor deze groep heb ik gereageerd en mocht ik meedoen met deze gezellige dames en haken voor het goede doel.

Hallo, mijn naam is Susanne Jonkers. 4 Jaar geleden ben ik begonnen met haken toen ik zwanger was van mijn oudste zoon. Een mooi gekleurd babydekentje. Inmiddels ben ik besmet met het haakvirus en maak ik voornamelijk kleine dingen zoals knuffels, knuffeldoekjes, rammelaars, speenkoorden en sleutelhangers. Maar ik hou van uitdagingen dus voor andere projecten ben ik ook te porren.Thea heb ik ontmoet op een haakworkshop en toen zij vroeg of er nog mensen waren die wilden mee haken voor het goede doel heb ik me opgegeven. Ik hoop op veel bestellingen zodat we een mooi bedrag kunnen ophalen voor het goede doel.