Home wie zijn wij? Materiaal doel 2022 voorbeelden contact evementen

In 2020 en 2021 was Hospice de Liefde ons goede doel.

Woensdag 2 februarihebben wij van creatiefvoorhetgoededoel een check van 1200euro overhandig aan de mensen van hospice de liefde. Onderstaande mail hebben wij hierop ontvangen.


Beste allen,


Nogmaals heel veel dank voor jullie mooie gift! Bij deze twee foto’s en hieronder het persbericht zoals wij hem gaan plaatsen. Ook voor jullie website en social media.


 


Check van €1.200 voor Hospice de Liefde  


Woensdag 2 februari overhandigden de drijvende krachten achter het handwerkteam ‘Creatief voor het goede doel’ een check van € 1200,- aan Josine als vertegenwoordiger van Hospice de Liefde.  


Een geweldige opbrengst waarmee we met vrijwilligers samen complementaire zorg gaan vormgeven in het hospice, hier een cursus voor gaan inkopen en een aantal hiervoor benodigde materialen gaan aanschaffen. In de cursus leren ze onder andere over het gebruik van geuren en etherische olie, het geven van massages, de inzet van muziek en bijvoorbeeld het begeleiden van ontspanningsoefeningen.


Twee jaar lang was ons hospice het goede doel waarvoor de dames de brei en haakpennen in beweging hielden. De vitrinekast in de huiskamer van het hospice werd steeds gevuld met voor de verkoop bestemde knuffels, gehaakte kerstengeltjes, sjaals en mutsen. Leuke cadeautjes die ook via de website www.creatiefvoorhetgoededoel.nl zijn te bestellen.  

Met vriendelijke groet,

Josine Engels


Coördinator Hospice de Liefde


 



Ga hier naar de website hospice de liefde